Uutiset

Tuuli Myllymaa pihalla 285
Hyviä tekoja jääkaapin ovella 16.11.2020
Hyvä ruoka on perustarve, mutta se tuo elämään myös iloa – ehkä jopa rakkauttakin. Lokakuussa käynnistyi ajankohtainen kampanja, johon meistä jokainen voi osallistua tekemällä jääkaapin ovella hyviä valintoja: Rakasta joka murua -kampanja kiinnittää huomion ruokahävikkiin ja biojätteiden lajitteluun.
Lue lisää
Kiertotalousindikaattorit kuvituskuva
Kiertotalousmittarit ohjaavat kestävämpiin valintoihin 11.11.2020
Kuinka kiertotalousliiketoimintaa voidaan Suomessa mitata? Miten kotitalouksien kierrätys on kehittynyt alueellisesti? Lisääkö kiertotalous hyvinvointia? Suomen ympäristökeskus ja Tilastokeskus järjestävät kaksiosaisen webinaarin kiertotaloudesta 9.–10.12.
Lue lisää
Rakentaminen
Kiertotalouden palvelukeskus tukee kuntia kestävissä julkisissa hankinnoissa 29.10.2020
Circwaste – Kiertotalouden palvelukeskus -osahankkeessa toteutetaan erilaisia resurssitehokkuuden tukipalveluita. Julkisten hankintojen tukipalvelulla edistetään resurssitehokkaita ja kemikaaliviisaita julkisia hankintoja.
Lue lisää
Reijo Karhinen
Kiertotalous käytäntöön -lehti nostaa esille kiertotalouden mahdollisuudet yritysmaailmassa 29.10.2020
Circwaste-hankkeen Kiertotalous käytäntöön -lehdessä kerrotaan ajankohtaisesta kiertotaloustyöstä yrityksiä kiinnostavista näkökulmista.
Lue lisää
Ihmispyörre
Yhteinen näkemys esteistä ja ratkaisuista auttaa kiertotalouden murroksessa 21.10.2020
Siirtymä kiertotalouteen edellyttää monien nykyisten käytäntöjen uudistamista. Circwaste-hankkeessa selvitettiin kriittisiä tekijöistä, joita ammattilaiset kohtaavat kiertotalouden ja kierrätyksen edistämisessä.
Lue lisää
Ruuanlaitto
Rakasta joka murua -kampanja kannustaa suomalaisia vähentämään ruokahävikkiä 21.10.2020
Biojätteen lajittelussa on paljon parannettavaa. Biojätteestä päätyy sekajätteeksi peräti 60 prosenttia. Rakasta joka murua -kampanja kannustaa suomalaisia vähentämään ruokahävikkiä ja lajittelemaan biojätettä kotona, työpaikalla ja lomalla.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu