Ajankohtaista

Uutisia

Kierrätyskeskus
Uudelleenkäyttö esiin – Kierrätyskeskus kokoaa alan toimijoiden verkostoa 13.1.2022
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen vetämässä Circwasten osahankkeessa kootaan valtakunnallista uudelleenkäyttötoimijoiden verkostoa. Verkoston tarkoituksena on toimia uudelleenkäyttöalan nostattajana ja “etujärjestönä” sekä yhteistyön ja keskustelun paikkana alan toimijoille valtakunnallisesti.
Lue lisää
img
Datalla vauhtia kiertotalouteen - Osallistu haastekilpailuun 24.1. mennessä 11.1.2022
Kilpailun avulla halutaan luoda uusia aktiivisia kontakteja erilaisten toimijoiden välille, syventää yhteistyötä ja tuoda yhteen erilaisia kiertotalousnäkökulmia. Tavoitteena on luoda yhteistyössä uusia datapohjaisia liiketoimintamahdollisuuksia ja toimintamalleja kiertotalouteen.
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Lahden kaupunkisukset
Vaikuttavaan viestintään tarvitaan mielikuvitusta, konkretiaa sekä heittäytymistä 20.12.2021
Circwaste-edelläkävijäkunnat Lahti ja Lappeenranta juhlivat kuluvana vuonna 2021 ympäristöpääkaupunki sekä Green Leaf-juhlavuotta. Vuoteen on sisältänyt paljon erilaisia viestinnällisiä tempauksia ja tapahtumia. Myös Circwaste-hankkeessa viestintävuosi 2021 on ollut monipuolinen.
Lue lisää
Essut
Lapset ja nuoret harjoittelevat kiertotaloustekoja riihimäkeläisissä kouluissa 29.11.2021
Kiertotalous on yksi Riihimäen kaupungin kärkihankkeista, ja vuodesta 2019 asti kunnan jokaisella koululla on ollut kiertotalousvastaava. Ala- ja yläkouluille on laadittu myös kiertotalouden opetussuunnitelmat.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta
  • Tulosta sivu