Ajankohtaista

Uutisia

Tuuli Myllymaa pihalla 285
Hyviä tekoja jääkaapin ovella 16.11.2020
Hyvä ruoka on perustarve, mutta se tuo elämään myös iloa – ehkä jopa rakkauttakin. Lokakuussa käynnistyi ajankohtainen kampanja, johon meistä jokainen voi osallistua tekemällä jääkaapin ovella hyviä valintoja: Rakasta joka murua -kampanja kiinnittää huomion ruokahävikkiin ja biojätteiden lajitteluun.
Lue lisää
Kiertotalousindikaattorit kuvituskuva
Kiertotalousmittarit ohjaavat kestävämpiin valintoihin 11.11.2020
Kuinka kiertotalousliiketoimintaa voidaan Suomessa mitata? Miten kotitalouksien kierrätys on kehittynyt alueellisesti? Lisääkö kiertotalous hyvinvointia? Suomen ympäristökeskus ja Tilastokeskus järjestävät kaksiosaisen webinaarin kiertotaloudesta 9.–10.12.
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Korjausompelua
Jyväskylässä kannustetaan kiertotalouteen käyttäjälähtöisillä kokeiluilla 23.11.2020
Ympäristöystävällisen elämäntavan oppeja jaettiin nuorten tuottamassa somesarjassa ja kaupungin kestävyyttä edistävät palvelut koottiin yhteen verkkosivustolle. Jyväskylässä asukkaiden omat ideat jalostuvat aidoksi kiertotaloustoiminnaksi.
Lue lisää
Pavut, Pavut
Lounais-Suomessa potentiaalia proteiinikasvien tuotantoon 19.11.2020
Lounais-Suomessa kartoitettiin proteiinikasvien viljelyn nykytilaa sekä tuotantopotentiaalin kasvun ja jalostuksen mahdollisuuksia tuotannon arvoketjussa. Selvitys piti sisällään sekä ruokakasviproteiinituotannon että rehuvalkuaistuotannon Lounais-Suomen alueella.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta
  • Tulosta sivu